Gezondheidsproducten

Laat gezondheidsproducten bedrukken

Laat vandaag nog gezondheidsproducten bedrukken met uw naam of logo. De ontvangers zullen blij verrast zijn met een mooi geschenk. Geef ze bijvoorbeeld cadeau tijdens beurzen of open dagen. Topgiving.nl heeft een uitgebreide collectie gezondheid gerelateerde promotiemiddelen, die gemakkelijk online te bestellen zijn. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrandcrème, lippenbalsem, manicure setjes, EHBO setjes en make up accessoires. Alle artikelen in ons assortiment kunnen voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Hierdoor vergroot u eenvoudig de naamsbekendheid onder uw doelgroep.

Lippenbalsem
Een geschenk dat het hele jaar door ingezet kan worden is lippenbalsem. Leverbaar in zeer uiteenlopende kleuren en formaten. Hierdoor is er zeker een variant dat zal aansluiten bij uw wensen. De lippenbalsem kunnen wij bedrukken met uw logo of reclame-uiting. Afhankelijk van het artikel kan dit met 1 tot 5 kleuren en met een full colour digitaaldruk. Naast de bekende lippenbalsem sticks hebben wij lippenbalsem in een potjes, tubes, doosjes of een lippenbalsem stick toegevoegd aan een full colour display kaart.   

Badaccessoires
Bad accessoires zijn leuke relatiegeschenken als u in de wellness branche zit. Zo leveren wij onder andere douchegel, -mouse, douche zandlopers en zeepblaadjes. Deze artikelen zijn leuk om mee te geven aan uw klanten of om uit te delen aan uw relaties. Uw logo en bedrijfsgegevens kunnen wij op bijna alle artikelen bedrukken. 

EHBO sets
Wij bieden een zeer uiteenlopend assortiment aan EHBO sets op onze website. Afhankelijk van uw wensen zit er zeker een artikel bij dat daarbij aansluit. Van gerichte setjes speciaal voor festivals, op kantoor, huisdieren, in de auto of tijdens uw reis tot uitgebreide EHBO sets. De EHBO sets worden geleverd in een doos of tasje en daarop kunt u uw reclame-uiting of bedrijfsgegevens laten bedrukken. Wilt u helemaal voorbereid zijn dan is de 46 delige EHBO kit een uitstekend artikel. Deze set kunnen wij al leveren vanaf 5 stuks en kunnen snel worden geleverd.

Handzeep en handcrème
Houd uw handen schoon en gezond door middel van onze handzeep en handcrème artikelen. Leuk om uit te delen op een beurs of mee te geven aan uw klanten en relaties. Naast handzeep bieden wij ook handwaspasta, handelbalsem en antibacteriële handspray aan. Deze artikelen zijn leverbaar als spray, gel of creme en kunnen vrijwel allemaal bedrukt worden met uw logo of bedrijfsgegevens.

Heatpads
Houd uw klanten lekker warm met een full colour bedrukte heat pad. Leverbaar in diverse vormen en kleuren. De headpacks zijn keer op keer te gebruiken en zullen niet snel slijten. Leverbaar vanaf 5 werkdagen met een bedrukking. Dus ook als u nog op korte termijn een relatiegeschenk zoekt kunnen wij u helpen.

Zonnebrandcrème
Laat zonnebrandcrème bedrukken met uw logo of tekst en u heeft een origineel relatiegeschenk dat zowel in de zomer als winter uitgedeeld kan worden. Zo kan dit ingezet worden tijdens een zomers dagje of worden meegenomen op een wintersportvakantie. De meeste artikelen kunnen full colour rondom worden bedrukt zodat u een groot drukoppervlakte heeft voor uw reclame-uiting. Maar u kunt dit artikel ook inzetten op bijvoorbeeld een festival, beurs of teamuitje. Uw klanten en relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Het is daarnaast ook mogelijk om onbedrukte zonnebrandcrème te bestellen.

Eenvoudig en snel uw reclamemiddelen bestellen
Het bedrukken van gezondheid en persoonlijke verzorgingsproducten als relatiegeschenk is een effectieve methode om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.