Verjaardagen

VERJAARDAG RELATIEGESCHENK BEDRUKKEN

Als het goed is viert iedereen eens per jaar zijn of haar verjaardag. De een doet dit uitgebreid met een diner en groot feest, terwijl de ander zijn verjaardag stilletjes voorbij laat gaan. Waar de voorkeur ook naar uit gaat, een verjaardag relatiegeschenk bedrukken is altijd leuk. Of het nu jouw verjaardag is en jij je personeel wilt trakteren op een klein relatiegeschenk of dat het de verjaardag van een personeelslid is en deze in het zonnetje gezet moet worden. Speciaal voor jou hebben wij een aantal relatiegeschenken voor verjaardagen op een rij gezet.

Relatiegeschenken met logo

Om je personeel te verrassen met een relatiegeschenk is het goed om het logo erop te laten bedrukken. Wat je ook geeft, het zal gebruikt worden en zo zal jouw logo zichtbaar zijn. Niet alleen voor je personeel, maar ook voor de mensen daaromheen. Denk bijvoorbeeld aan leuke feesthoedjes, een opblaasbare kroon of een ballon. Door deze geschenken te bedrukken met logo, zal tijdens het feest jouw logo zichtbaar zijn en de aandacht daarop gevestigd worden. Je kunt ook kiezen voor het uitdelen van een taartschep of taartschep met muziek voor extra feest. Want op iedere verjaardag moet taart

Relatiegeschenken om te trakteren op jouw verjaardag

Ben je zelf jarig? Dan is het leuk om je personeel een kleinigheidje te geven. Je kunt natuurlijk trakteren op taart of ander gebak, maar je kunt het ook eens op een andere manier aanpakken en een origineel geschenk geven. Hebben jullie een drukke periode achter de rug? Geef een stressbal met verlichting cadeau. Ben je jarig rond Sinterklaas, kies dan voor een Tony’s Chocolonely chocoladeletter met eigen opdruk. Of laat je personeel zelf cocktails maken met de James cocktailset. Je kunt je verjaardag op kantoor helemaal afmaken met een feestelijke wimpellijn, party boom prikkers en een party speaker koeltas.

Relatiegeschenken voor de verjaardag van je personeel

Je personeel mag ook ieder jaar een extra kaarsje uitblazen. Juist dan is het leuk om de jarige in het zonnetje te zetten. Dit kun je doen door een liedje te zingen, een kort praatje te houden of iedereen te trakteren op een lunch, maar je kunt er ook voor kiezen een relatiegeschenk te geven. Onze favorieten zijn de anti-diefstal rugzak, de weekendtas met Usb output en de wereldbol van kurk. Wil je de jarige trakteren op een extra luxe cadeau? Dan is onze favoriet het Nespresso apparaat in eigen design. What else?