Spellen bedrukken

Spellen bedrukken als relatiegeschenk voor uw klanten

Met spellen bedrukken heeft u een verrassend relatiegeschenk in handen. Spellen worden altijd aandachtig gespeeld en verzekert dat uw spel met logo op zal vallen. Bij denkspellen bedrukken kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een Rubik’s Cube met logo of een bedrukte puzzel. Bij een puzzel bedrukken kunt u denken aan een houten puzzel, een bedrukte schuifpuzzel of een behendigheidspuzzel met opdruk. Een schaakspel bedrukken zal uw reclame-uiting voor langere tijd communiceren. Een schaakspel met logo zit soms ook verwerkt in een strandspellen set of een bedrukte speeldoos. Bestaat uw doelgroep uit kinderen dan is een dominospel bedrukken een leuke optie. Bent u meer van het bluffen? Laat dan een pokerspel bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Als aanvulling op uw bedrukte pokerspel kunt u bij ons ook custom made pokerchips laten maken. Naast deze denkspellen kunt u bij ons nog veel meer denkspellen bedrukken. Bekijk ons ruime assortiment en vindt het denkspel dat het best aansluit bij uw wensen. Het meest populaire denkspel zijn de bedrukte speelkaarten.

Speelkaarten bedrukken
Speelkaarten bedrukken wordt al door veel bedrijven ingezet als relatiegeschenk. Bedrukte speelkaarten kunnen full colour bedrukt worden op iedere kaart. Bij iedere zet zal uw bedrijf onder de aandacht komen met speelkaarten met logo. Promotionele kaarten bedrukken vormt een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Met bedrukte speelkaarten kunnen veel verschillende kaartspellen gespeeld worden. Verras uw doelgroep met dit originele geschenk en laat speelkaarten bedrukken met uw logo.

Behendigheidsspellen met logo
Behendigheidsspellen kunnen best wel lang duren en dit verzekert dat uw bedrukt behendigheidsspel lang gezien wordt. Voor een behendigheidsspel bedrukken heeft u diverse mogelijkheden. Een populaire giveaway is het zogenaamde geduldspelletje. Probeer de balletjes in een doorzichtige kubus in de verschillende gaatjes te sturen en zo snel mogelijk alle gaatjes gevuld te krijgen. Dit klassieke spel vergt nog altijd veel geduld. Een jongleerset bedrukken met uw bedrijfsgegevens vereist de nodige behendigheid bij uw doelgroep. Een nieuw geduldspel is de Dael ‘O Ring. Het product bestaat uit een stokje met een ring en de kunst is om zo snel mogelijk de ring van de stok te halen. In de ring zit echter een verborgen doolhof waardoor dit geen gemakkelijke opdracht is. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse spellen bedrukken die vragen om geduld en behendigheid.

Actieve spellen bedrukken
Ook als uw doelgroep graag actief is hebben wij diverse spellen met logo. Een jojo bedrukken wordt voornamelijk ingezet als uw doelgroep bestaat uit kinderen. Jojo’s zijn al jarenlang erg populair en met een bedrukte jojo heeft u een geschenk dat lang gebruikt zal worden. Met een bedrukte jeu de boules set richt u zich op een brede doelgroep. De jeu de boules set bedrukken kan zowel op de verpakking als op de ballen. Een springtouw bedrukken kan op de handvaten en zal voornamelijk gedaan worden als de doelgroep bestaat uit kinderen. Voor de zomer kunt u kiezen voor een strandspel bedrukken of een bedrukte badmintonset. Een mini tafelvoetbalspel bedrukken is leuk voor kinderen of gewoon als ontspanning op kantoor. Stuiterballen bedrukken met uw logo of tekst zorgt voor een leuk effect en de bedrukte stuiterbal zal veelvuldig bij de hand genomen worden.

Snel en goedkoop spelletjes bedrukken
Ons assortiment biedt u een ruime mogelijkheid als u spelletjes bedrukken wilt inzetten als promotie voor uw organisatie. De bewerkingstechniek die kan worden toegepast is afhankelijk van het materiaal van het spel. Zoek het spel dat het best aansluit bij uw wensen en op de productpagina kunt u zien welke bewerkingstechniek kan worden toegepast. Spellen met opdruk zijn door de grote diversiteit een populair promotieartikel. Spellen met logo kunnen worden ingezet bij iedere doelgroep en zullen uw bedrijf continu onder de aandacht brengen. Goedkope spelletjes bedrukken kan worden ingezet als giveaway op evenementen. Maak gebruik van de handige sorteerfunctie op onze website en krijg een overzicht van goedkope bedrukte spellen en snel leverbare spelletjes met logo. Ook als u op zoek bent naar onbedrukte spellen helpen we u graag. Bedrukte spelletjes zijn al leverbaar vanaf een kleine oplage van 25 stuks. Wij helpen u graag met een spoedbestelling voor spellen met opdruk doordat we de bedrukte spellen binnen 4 werkdagen kunnen leveren. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u vragen heeft over spellen bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies.