Snoepgoed Bedrukken

Laat snoep bedrukken als reclamemiddel voor uw organisatie

Bedrukte chocolade
Bedrukt snoep, en bedrukte chocolade in het bijzonder, is zeer geschikt om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Door de vele soorten, smaken en vormen is er altijd wel een artikel dat aansluit bij uw doelgroep. Van (mini) Rittersport chocolade, Toblerone en Mars tot de meer high-end chocolade zoals Ferrero Rocher en Lindt. Daarnaast slaan we uiteraard ook de ouderwetse chocoladereep en de logo bonbons niet over. Zoals u van ons mag verwachten bevat ons assortiment verschillende smaken chocolade. Naast de standaard smaken: wit, melk en puur hebben we ook yoghurt chocolade, praliné chocolade en marsepein. 

Clic clac blikjes met logo
De snelst leverbare snoepjes uit ons assortiment zijn onze clic clac blikjes met bedrukking. Op basis van een full colour digitaaldruk kunnen wij deze blikjes namelijk al binnen 3 tot 4 werkdagen leveren.

 

Kauwgom bedrukken
Nog steeds een van de populairste  artikelen binnen het bedrukte snoepgoed assortiment is de kauwgom met bedrukking. Naast de merkloze en goedkope kauwgom blisters is het ook mogelijk om Sportlife of Mentos kauwgom blisters te bedrukken met uw logo. De herkenbaarheid van het merk en de aard van het artikel zullen ervoor zorgen dat uw organisatie geassocieerd wordt met een verfrissend imago.

Bedrukte snoeppottenSnoep bedrukken met logo
Een bedrukte snoeppot mag niet ontbreken op uw servicebalie of in uw vergaderruimte. Omdat niet iedere organisatie een multinational is, hebben wij snoeppotten in alle vormen en maten. De kleinste snoeppot heeft een inhoud van 50 milliliter en de grootste snoeppot heeft een inhoud van 2,5 liter. Naast de hoeveelheid aan formaten en vormen bieden wij ook een uitgebreide keuze aan vullingen. Voor de meeste snoeppotten heeft u namelijk de keuze uit 28 verschillende snoep vullingen.

Bekende snoepmerken met logo
Naast de eerder genoemde chocolade en kauwgom merken bevat ons assortiment nog een aantal bekende snoepmerken die voorzien kunnen worden van een logo. Denk hierbij aan het traditionele Tic Tac doosje met logo, of aan een Kinder Suprise ei voorzien van uw eigen opdruk. Daarnaast zijn de blikjes met Celebrations en de doosjes met Merci chocolade zeer geschikt voor wanneer u iets te vieren heeft. Wanneer u meer trek heeft  in een hartige snack dan zal de Pringles bus met eigen wikkel uw honger kunnen stillen.  De rij met bekendheden sluiten we af met Dextro Energy snoepjes en Chupa Chups lolly’s.

Hoelang is bedrukt snoep houdbaar?
Een belangrijk aspect bij de aanschaf van bedrukt snoepgoed is de houdbaarheid van de artikelen. Deze kan namelijk per soort en artikel verschillen. In de meeste gevallen is het snoep met opdruk 12 maanden houdbaar. Er zijn echter een aantal uitzonderingen op de regel. Zo adviseren wij om onze ambachtelijke stroopwafels binnen 6 maanden na de aanschaf van het product te consumeren. Daarentegen zijn een aantal van onze clic clac blikjes met pepermuntjes maar liefst 36 maanden houdbaar. Afhankelijk van het gewenste artikel kan de houdbaarheidsduur dus sterk verschillen.  

Snoepgoed bedrukken voor de feestdagen
Bedrukt snoepgoed kan natuurlijk het hele jaar door uitgedeeld worden. Echter is het in de aanloop naar de feestdagen nog leuker om een gerelateerd geschenk te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrukte paaseitjes of aan een chocolade paashaas met een eigen logo. Vlak voor Sinterklaas is het strooigoed voorzien van een logo uiteraard niet aan te slepen en ook de chocolade letters en munten vinden dan gretig aftrek. De laatste feestdagen van het jaar die zorgen voor een toenemende vraag naar bedrukt snoep, zijn natuurlijk de kerstdagen. Hierbij zijn de adventskalenders de lijstaanvoerder, gevolg door kerstkransjes en kerststollen.

Snoep bedrukken kleine oplage
Bij bedrukt snoep is de minimale afname vaak een spelbreker. In veel gevallen bedraagt de minimale afname namelijk 1.000 stuks of zelfs nog veel meer. Ook wij hebben artikelen met een hoge minimale afname. Maar ook voor aanvragen met een kleine oplage bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij bedrukte clic clac blikjes met pepermunt al vanaf 100 stuks leveren. Daarnaast zijn onze snoeppotten en stroopwafelblikken zelfs al leverbaar vanaf 50 stuks.  Om het helemaal compleet te maken bieden wij koekblikken al vanaf 25 stuks aan. Voor zowel de grote en de kleine aanvragen met betrekking tot bedrukt snoep kunt u dus bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een promotieartikel waarmee het promoten van uw organisatie moet lukken? Dan moet u snoep bedrukken!