Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Shirt Bedrukken

Heeft u T-shirts nodig voor uw bedrijf? Laat uw shirt bedrukken bij Bureka Promotions. Wij kunnen u een uiteenlopend assortiment aan T-shirts aanbieden in alle soorten, kleuren en maten en natuurlijk van de beste kwaliteit! U kunt uiteenlopende stijlen T-Shirts bedrukken. Denk aan shirts met een V-hals of een ronde hals, maar u kunt ook kiezen uit lange of korte mouwen. 
Heeft u de T-shirts op korte termijn nodig voor bijvoorbeeld een belangrijk evenement? Bij Bureka Promotions kunnen wij uw T-shirts snel bedrukken en leveren, uiteraard tegen een scherpe prijs.
 

Weergave:TegelsLijst

De voordelen van T-shirts bedrukken
Uw medewerkers zijn het gezicht van uw bedrijf en daarom is het belangrijk dat zij er ook representatief uitzien. Door uw T-shirts te laten bedrukken creëert u meer eenheid binnen uw team en straalt uw bedrijf nog meer professionaliteit uit. De outfit kan compleet gemaakt worden door naast een T-shirt ook een broek of een sweater te bedrukken met uw logo’s, sponsoren of andere teksten. JoboPromotions is de plek voor al uw gedragen promotiemateriaal.
Het bedrukken van T-shirts is ook ideaal voor evenementen! Bedrukte T-shirts helpen uw medewerkers bijvoorbeeld om meer autoriteit uit te stralen wanneer zij instructies aan mensen moeten geven. Daarnaast is het voor bezoekers een herkenningsteken om u en uw collega’s aan te spreken. Door de functies op de shirts te drukken hoeven mensen niet meer aan u te vragen wat u precies bent en doet, dan is het gelijk duidelijk.

Daarnaast is het een mooi sponsormiddel bij sportevenementen. Neemt u deel aan een evenement voor een goed doel en wilt u de bedrijven bedanken die u hebben gesponsord, dan kan dat ook door hun naam op uw T-shirt te laten bedrukken. Daarnaast kunt u er een eenheid mee creëren doordat u en uw teamgenoten allemaal dezelfde kleur dragen. Ook kan dit voor later een mooi aandenken zijn wat u toen voor een vereniging of een stichting hebt betekend.


Wat zijn de mogelijkheden?
Bij Bureka Promotions bieden wij u tal van mogelijkheden wanneer u T-shirts wilt laten bedrukken. Zo zorgen wij ervoor dat we u in al uw wensen kunnen voorzien. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Een logo, tekst of een afbeelding opdrukken. Zelfs alle drie de mogelijkheden op één T-shirt zijn mogelijk.
  • De opdruk op de borst, rug, schouders of zelfs over het gehele T-shirt.
  • De grootte van uw opdruk
  • En natuurlijk het type T-Shirt. Wat voor soort hals mag het shirt hebben en wilt u een shirt met lange of korte mouwen?
  • Heeft u alreeds kleding gekocht, dan kunt u het ook laten bedrukken bij JoboPromotions.

Ondanks alle mogelijkheden zijn onze T-shirts en de bedrukkingen altijd van goede kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u deze bieden tegen zeer scherpe tarieven. Bent u nog niet helemaal overtuigt over of wij iets voor u kunnen betekenen? Of wilt u liever een offerte ontvangen Neem dan vrijblijvend contact met ons op!